Autoværksted der varetager alle typer opgaver på alle bilmærker

Personlig rådgivning fra start til slut

Skal din bil på værksted, og leder du efter et autoværksted i nærheden af Vanløse eller det øvrige København? Så er du kommet til det helt rette værksted. Vores bilværksted er beliggende i Glostrup, og her tager vi imod alle typer biler og bilmærker. Vi har kompetencerne og erfaringen til at udføre alle former for reparationer og vedligeholdelsesopgaver på din bil.

Vi lægger vægt på personlig rådgivning og service fra start til slut, og vi leverer altid god kvalitet til fornuftige priser. Så leder du efter en dygtig mekaniker, der kan tilbyde bilservice eller bilreparation på lige netop din bil, er du således kommet til det helt rette sted.

Vi er meget mere end et autoværksted

Vi er ikke kun et autoværksted. Vi er også et skiltefirma, der har egen produktion med moderne kvalitetsudstyr til fremstilling af skiltereklamer og solfilm til biler og bygninger inde og ude.

Har du brug for et skilt til din virksomhed, en reklame på din bil, eller solfilm på vinduerne, kan vi således væres behjælpelige.

Du kan læse mere om vores skilteløsninger her.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte vores autoværksted, hvis du er på udkig efter en automekaniker, der leverer høj kvalitet til en fornuftig pris, og som kan tage imod din bil uanset mærke og model. Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores øvrige løsninger, eller hvis du har brug for yderligere information.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, uanset hvilken opgave du skal have løst.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

S.A.B ApS

Kvædehaven 66, 2600 Glostrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 27143695

Kontaktoplysninger

Telefon: 21 24 48 54

E-mail: solfilm@mail.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket