Dekorationsfilm til din virksomhed

Trænger klinikken eller kontorlokalerne til lidt liv eller stemning? Så kan dekorationsfilm være en rigtig god løsning. Hos​ S.A.B. ApS​ ​i Glostrup tilbyder vi montering af dekorationsfilm hos kunder i hele Storkøbenhavn. Det kan for eksempel være hos forskellige former for klinikker, i kontorbygninger, på værkstedet eller mange andre steder.

Hvad er dekorationsfilm?

Dekorationsfilm er en film, som du kan få monteret på blandt andet glasvægge i kontormiljøer, i forretninger, badeværelse og lignende. Det kan for eksempel være virksomhedens logo eller andre motiver, der repræsenterer virksomheden. Det kan blandt andet monteres på glasvæggene ind til et mødelokale, så der bliver skærmet af ind til lokalet, samtidig med at det pryder for dem, der befinder sig på den anden side af lokalet.

Hvorfor skal du vælge vores virksomhed?

Vi har mange års erfaring med monteringen af dekorationsfilm, og vi kan dermed sikre en rigtig flot og langtidsholdbar løsning, der er skræddersyet ud fra lige netop dine ønsker og din virksomhed. Vi står desuden til rådighed med kyndig rådgivning og vejledning, så du kan få lige netop den løsning, der matcher din virksomhed og dine behov bedst. Vi ved, hvilke løsninger der kan lade sig gøre, og hvordan det kan komme til at se ud, og vi deler gerne ud af vores erfaring og viden.

Hvad koster solfilm til vinduer?

Der er stor prisforskel på solfilm. Vi anvender Llumar solfilm, som er en folie til vinduer i høj kvalitet, og som dermed har en meget lang holdbarhed og giver en god beskyttelse mod solens UV-stråler og varme. Vi er væsentlig billigere end mange af vores konkurrenter, og du får dermed en god pris, når du bestiller solfilm gennem os.

Hvor køber jeg solfilm?

Hvis du selv ønsker at montere solfilm på dine vinduer, kan du købe det på nettet eller i en række forskellige varehuse eller byggefirmaer. Ellers kan du med fordel købe det her hos os.

Samtidig tilbyder vi konkurrencedygtige priser, der er væsentlig billigere end vores konkurrenters, og dette er naturligvis uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Kontakt os og indhent et gratis tilbud på montering af dekorationsfilm

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne med dekorationsfilm, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud? Så tag kontakt til os allerede i dag på telefon 21 24 48 54 eller ved at skrive til vores e-mail solfilm@mail.dk.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

S.A.B ApS

Kvædehaven 66, 2600 Glostrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 27143695

Kontaktoplysninger

Telefon: 21 24 48 54

E-mail: solfilm@mail.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket