Skiltefirma med moderne udstyr til produktion af skilte

Ønsker du at skærme af for solen i din bil, din klinik eller din virksomhed? Så har vi hos S.A.B. ApS​ i Glostrup den rette løsning. Vi har mere end 20 års erfaring med montering af solfilm, som vi monterer for kunder i hele Storkøbenhavn.

Få inspiration og rådgivning angående dine skilte hos os

Takket være vores mangeårige erfaring inden for produktion af skilte kan vi blandt andet hjælpe dig med forslag, gode ideer og inspiration til de skilte, du skal have fremstillet, og vi kommer også gerne med vores forslag til skiltetype.

Der er nemlig rigtig mange forskellige muligheder at vælge imellem, når du skal have fremstillet et skilt, både hvad angår design og materialer, og med vores rådgivning og vejledning kan vi sikre, at du får lige præcis den løsning, som passer til dig og din virksomhed.

Kontakt vores skiltefirma og hør mere om mulighederne

Har du nogle spørgsmål omkring, hvilke skiltetyper vi kan fremstille, har du brug for rådgivning eller vejledning, eller har du en specifik opgave, som du kunne tænke dig at få en konkret pris på? 

Så tag endelig kontakt til vores skiltefirma i Glostrup.

Vi besvarer gerne eller dine spørgsmål og vejleder dig, så du kan få den rette løsning, ligesom vi også gerne udarbejder et uforpligtende tilbud på en konkret løsning, uanset om du har brug for et skilt i metal med tekst eller noget helt andet til butik, til hjemmet, til kontorlokalet eller et helt fjerde sted.

Du kan med fordel ringe til vores skiltefirma på telefon 21 24 48 54, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail solfilm@mail.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt med et uforpligtende tilbud eller en besvarelse på din henvendelse.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

S.A.B ApS

Kvædehaven 66, 2600 Glostrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 27143695

Kontaktoplysninger

Telefon: 21 24 48 54

E-mail: solfilm@mail.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket