Solfilm på ruder monteres med over 20 års erfaring

​Ønsker du at skærme af for solen i din bil, din klinik eller din virksomhed? Så har vi hos Sunline Skilte & Reklame i Glostrup den rette løsning. Vi har mere end 20 års erfaring med montering af solfilm, som vi monterer for kunder i hele Storkøbenhavn.

Hvad er solfilm?

Solfilm er vinduesfolie, der bliver monteret på vinduerne, og det giver en god beskyttelse mod solens varme og UV-stråler.

Hvordan fjerner man solfilm?

Solfilm kan nemt fjernes med en skraber og noget limfjerner. Træk folien af og brug en skraber og limfjerner eller sæbevand til at fjerne limresterne.

Hvad koster solfilm til vinduer?

​Der er stor prisforskel på solfilm. Vi anvender Llumar solfilm, som er en folie til vinduer i høj kvalitet, og som dermed har en meget lang holdbarhed og giver en god beskyttelse mod solens UV-stråler og varme. Vi er væsentlig billigere end mange af vores konkurrenter, og du får dermed en god pris, når du bestiller solfilm gennem os.

Hvor køber jeg solfilm?

​Hvis du selv ønsker at montere solfilm på dine vinduer, kan du købe det på nettet eller i en række forskellige varehuse eller byggefirmaer. Ellers kan du med fordel købe det her hos os.

Hvilken solfilm er bedst?

Hvilken solfilm der er bedst afhænger af dine behov og ønsker til, hvor meget lys der skal kunne trænge igennem vinduerne. Vi anvender som nævnt Llumar solfilm, som er et af de bedste produkter på markedet.

Hvor kan man købe solfilm til vinduer?

Vil du købe solfilm til vinduer, så kan du enten købe det gennem os og få det monteret eller købe det på nettet eller i et byggemarked. Kontakt os på 21 24 48 54 eller solfilm@mail.dkog hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

S.A.B ApS

Kvædehaven 66, 2600 Glostrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 27143695

Kontaktoplysninger

Telefon: 21 24 48 54

E-mail: solfilm@mail.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket