Bilreklame i glostrup på alle typer biler

Har du firmabiler i din virksomhed, er bilreklame en rigtig god måde at gøre reklame for din virksomhed på. Hos S.A.B. ApS​ producerer og monterer vi bilreklamer på alle biler, varevogne, lastvogne, busser og lignende. Leder du efter en virksomhed, der kan montere en bilreklame i Glostrup på din bil, står vi med andre ord klar til at hjælpe dig.

Kørende markedsføring af din virksomhed

Langt de fleste virksomheder i Danmark har reklamer på deres biler. Det gælder især virksomheder, der kører ud til kunderne, som for eksempel behandlere, håndværkerfirmaer og lignende samt autoværksteder, der tilbyder lånebiler til deres kunder, mens deres egen bil er på værksted. Der er mange fordele ved at have en bilreklame på sin firmabil, og her kan blandt andet nævnes:

  • Du kan markedsføre din virksomhed uden en aktiv indsats, når der alligevel køres til og fra kunder
  • Du kan nå ud til en rigtig bred målgruppe
  • Du kan reklamere for din virksomhed i et stort geografisk område
  • Det er en billig måde at gøre reklame for virksomheden på sammenlignet med andre markedsføringsmetoder.

Helt overordnet kan du gå ud fra, at jo flere firmabiler du har kørende på vejene, desto flere vil reklamen også nå ud til.

Udvis tryghed og autoritet

En anden fordel ved at få monteret bilreklame i Glostrup hos os er, at du udviser autoritet og tryghed over for dine eksisterende kunder. Det gælder især for dig, der driver virksomhed, hvor der skal køres hjem til kunderne. Med en reklame på bilen med virksomhedens logo ved kunden nemlig, at det er din virksomhed, der kommer for at udføre en aftalt opgave.

Kontakt os og få monteret en bilreklame i glostrup

Ring på 21 24 48 54 eller skriv til solfilm@mail.dk for at høre mere eller indhente et uforpligtende tilbud – vi er meget billigere end vores konkurrenter.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

S.A.B ApS

Kvædehaven 66, 2600 Glostrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 27143695

Kontaktoplysninger

Telefon: 21 24 48 54

E-mail: solfilm@mail.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket