Biludlejning til ethvert behov

Fornuftige priser og god service

Har du brug for at leje en bil, og leder du efter en udlejningsbil til en fornuftig pris? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos SAB.APS har vi et samarbejde med one2move, hvilket betyder, at vi også kan tilbyde biludlejning til kunder i Glostrup, Vanløse, København og omegn.

One2move tilbyder Danmarks måske bedste og billigste biludlejning, hvor der blandt andet er 100 km inkluderet pr. dag, når du lejer bilen.

Hvad koster det at leje en bil?

Der er meget stor forskel på, hvor meget leje af bil koster, idet priserne i høj grad afhænger af, hvilken bilmodel du godt kunne tænke dig at leje, hvor ny bilen skal være, og hvor lang tid du har brug for at leje den pågældende bil.

Hvis du kunne tænke dig at få en pris på, hvor meget det vil koste at benytte dig af vores udlejning af biler, og hvis du samtidig kunne tænke dig at se nærmere på udvalget af, hvilke biler du har mulighed for at leje, så kan du klikke her.

Du kan for eksempel leje en ny Toyota Aygo til en billig pris fra kun 199 kr. om dagen.

Kontakt os og hør mere om vores biludlejning

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores biludlejning, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring lejebetingelserne. Lej en bil gennem os lige så længe, som du har behov for det.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

S.A.B ApS

Kvædehaven 66, 2600 Glostrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 27143695

Kontaktoplysninger

Telefon: 21 24 48 54

E-mail: solfilm@mail.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket